ARGO360 ARGO360 helpt organisaties met de afvoer en verwerking van overtollige en/of afgeschreven ICT-apparatuur, zoals servers, netwerkapparatuur, desk- en laptops, tablets, smartphones en TFT’s. HappyBear…

Social Enterprise NL verwelkomt 17 nieuwe leden!

Deel deze pagina:

ARGO360
ARGO360 helpt organisaties met de afvoer en verwerking van overtollige en/of afgeschreven ICT-apparatuur, zoals servers, netwerkapparatuur, desk- en laptops, tablets, smartphones en TFT’s.

HappyBear diapers
Met hun wasbare luiers zet HappyBear zich in om de afvalberg te verkleinen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Daarnaast draagt HappyBear bij aan een kortere productieketen door samen te werken met lokale leveranciers.

De Eijk Duurzaam Werk
De Eijk Duurzaam Werk neemt projecten aan in de groene buitenruimte en biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om zich op eigen tempo en niveau te ontwikkelen naar betaald werk.

Bureau voor Arbeidsinschakeling
Bureau voor Arbeidsinschakeling wil een helpende hand bieden voor mensen in de bijstand. Niet door meer geld vrij te maken, maar door mensen zicht te geven op betaald werk, zodat zij weer met positieve energie beginnen aan de dag en minder afhankelijk zijn van anderen.

Baby Exchangerie
Baby Exchangerie heeft als missie om de babyproductenmarkt te verduurzamen. Met haar leaseplatform biedt ze producenten de mogelijkheid om laagdrempelig ‘babyspullen as a service’ aan te bieden.