Nieuws

Routekaart naar Inclusieve Financiering

We voerden de afgelopen tijd gesprekken met de grootste financiers van sociale ondernemingen, om de toegang tot kapitaal voor sociaal ondernemers met een migratieachtergrond groter te maken! Hier lees je onze inzichten in de vorm van een routekaart in 10 stappen!

Gepubliceerd op 11 september 2024

We willen het sociaal ondernemerslandschap inclusiever maken. Zorgen dat álle ondernemers een gelijke mogelijkheid hebben om mee te doen. Daarvoor zijn we het All-in programma gestart om ondernemers met een migratieachtergrond te bereiken en te ondersteunen. Om een inclusieve beweging te realiseren. Inclusiviteit is nodig om alle ondernemerstalenten te benutten en zo maximale maatschappelijke impact te verwezenlijken.

Met het All-in programma hebben we lessen geleerd hoe financiers kunnen bijdragen aan een inclusievere sector. Deze lessen zijn niet louter van toepassing op onze beweging en op sociaal ondernemers met een migratieachtergrond. We kunnen ze toepassen op alle vormen van financiering, van filantropie tot bancaire financiering, op verschillende typen maatschappelijke initiatieven, en op een veelheid aan vormen van diversiteit.

Lees de routekaart naar inclusieve financiering hier!

Read the roadmap to inclusive financing here!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
info@social-enterprise.nl

 

Route

 

 

KVK-nummer: 54772028

BTW nummer: NL8514.34.447.B01

Founding partners:

 

  • PwC-logo-wit.png
  • logo stichting doen.png
  •