Daisy Scholte Executive Creative Director en Patrick Boone Executive Director, Vegan Food Tour
Vegan Food Tour Nederland
Je kunt nog zoveel vegaburgers in de schappen leggen, als mensen niet weten dat het lekker is, blijven ze bij hun vertrouwde gehaktbal. Vegan Food Tour inspireert mensen om duurzamer te eten en helpt lokale, plantaardige ondernemers aan klanten.
Voor een duurzame toekomst zijn niet alleen goede producten nodig; gedragsverandering is cruciaal. Je kunt nog zoveel vegaburgers in de schappen leggen, maar als mensen niet weten hoe lekker ze zijn, blijven ze kiezen voor hun vertrouwde gehaktbal. Intussen hebben plantaardige ondernemers moeite om voldoende klanten te vinden.
Met Vegan Food Tours in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam wordt plantaardig eten toegankelijk én leuk. Enthousiaste gidsen laten deelnemers genieten van de lekkerste plantaardige gerechten en delen inspirerende verhalen van lokale ondernemers. De mix van infotainment, storytelling en persoonlijk contact zorgt voor een ervaring die blijft hangen. Of het nu een bedrijfsuitje of weekendactiviteit is, deelnemers krijgen praktische handvatten om thuis aan de slag te gaan. Leuke extra’s, zoals kortingen bij ondernemers en toegang tot de Vegan Academy, houden hen ook na de tour geïnspireerd.
Twee op de drie Nederlanders wil minder vlees eten, maar juist in de horeca eten mensen vaker vlees. Vegan Food Tour brengt daar verandering in met heerlijke proeverijen en verhalen die verbinden. Hun kracht? Passie, persoonlijke aandacht en het geloof dat plantaardig eten de toekomst is. Met smaak Ă©n een goed verhaal helpen zij mensen en bedrijven op weg naar een leefstijl die goed is voor mens, dier en de planeet.
Meer weten?
Trefwoorden
- bedrijfsuitje
- ·
- dagje uit
- ·
- plantaardig eten
- ·
- vegan
Branche
- Horeca & voeding
- ·
- Reizen, cultuur & recreatie
Impactgebied
- Circulaire en duurzame productie
- ·
- Voedseltransitie & natuurbehoud