Tony’s Chocolonely wil impact maken door chocolade te maken op een manier waar geen nare bijsmaak aan kleeft: 100% slaafvrij.

Henk-Jan Beltman, Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely wil impact maken door chocolade te maken op een manier waar geen nare bijsmaak aan kleeft: 100% slaafvrij.

Op dit moment werken er slaven op de cacaoplantages in West-Afrika. Veel van hen zijn kinderen. Dit is niet normaal. Onze visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen onze chocolade. Maar alle chocolade wereldwijd.

Met waanzinnig lekkere chocolade geven we het voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop we met de cacaoboeren omgaan: 100% slaafvrij, eerlijk en transparant.

In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij. Dus we vragen jou met ons mee te doen. Want hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en ons verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij. Doe je mee?

Meer weten?

Trefwoorden

  • cacao
  • ·
  • chocola
  • ·
  • eten
  • ·
  • fairchain
  • ·
  • fairtrade
  • ·
  • food
  • ·
  • slaafvrij
Tony’s Chocolonely

Branche

  • Horeca & voeding

Impactgebied

  • Intern. ontwikkeling & Fair chain

Vestigingsplaats

Amsterdam

Sluit je aan bij hét netwerk van sociaal ondernemers!

Social Enterprise NL biedt o.a. ondersteuning bij het vinden van financiering, het in kaart brengen van jouw maatschappelijke impact en het aanscherpen van je marketingstrategie.