Trash’ure Taarten maakt al hun hartige en zoete patisserie van eten wat anders zou worden verspild én creëert werk voor mensen die wegens hun migratieachtergrond moeite hebben met het vinden van een baan.

Jeanne van Ittersum, Oprichter Trash’ure Taarten

Trash’ure Taarten

Bij Trash'ure Taarten maken we al onze hartige en zoete patisserie van eten wat anders zou worden verspild, samen met vluchtelingen.

30% van al het eten wat we produceren, haalt onze mond niet. Met jou bedrijf/organisatie kan je daar nu super makkelijk iets tegen doen. Serveer bijvoorbeeld onze petit fours als welkoms hapje bij je event, onze quiche bij je lunch of kies voor onze kleine bourgondische pasteitjes bij je (netwerk)borrel! Je zorgt met je bedrijf of event gelijk voor arbeidsparticipatie. Trash'ure Taarten werkt namelijk met statushouders die het lastig vinden om in Nederland passend werk te vinden.

De wereld verbeteren was nog nooit zo lekker en leuk!

Meer weten?

Keywords

  • bakkerij
  • ·
  • catering
  • ·
  • Duurzaam
  • ·
  • Lunch
  • ·
  • Patiserie
  • ·
  • Taart
  • ·
  • voedselverspilling
Trash’ure Taarten

Branche

  • Horeca & voeding

Impactgebied

  • Arbeidsparticipatie
  • ·
  • Circulaire en duurzame productie
  • ·
  • Voedseltransitie & natuurbehoud

Vestigingsplaats

Wijchen

Join the network of social entrepreneurs!

Among other things, Social Enterprise NL offers support in finding funding, mapping your social impact and honing your marketing strategy.