Tony’s Chocolonely wil impact maken door chocolade te maken op een manier waar geen nare bijsmaak aan kleeft: 100% slaafvrij.

Henk-Jan Beltman, Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely wil impact maken door chocolade te maken op een manier waar geen nare bijsmaak aan kleeft: 100% slaafvrij.

Op dit moment werken er slaven op de cacaoplantages in West-Afrika. Veel van hen zijn kinderen. Dit is niet normaal. Onze visie is 100% slaafvrije chocolade. Niet alleen onze chocolade. Maar alle chocolade wereldwijd.

Met waanzinnig lekkere chocolade geven we het voorbeeld en laten we zien dat chocolade maken anders kan: in smaak, verpakking en de manier waarop we met de cacaoboeren omgaan: 100% slaafvrij, eerlijk en transparant.

In ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we alle chocolade 100% slaafvrij. Dus we vragen jou met ons mee te doen. Want hoe meer mensen kiezen voor slaafvrije chocolade en ons verhaal delen, hoe eerder 100% slaafvrije chocolade normaal wordt. Uiteindelijk bepaal jij. Doe je mee?

Meer weten?

Keywords

  • cacao
  • ·
  • chocola
  • ·
  • eten
  • ·
  • fairchain
  • ·
  • fairtrade
  • ·
  • food
  • ·
  • slaafvrij
Tony’s Chocolonely

Branche

  • Horeca & voeding

Impactgebied

  • Intern. ontwikkeling & Fair chain

Vestigingsplaats

Amsterdam

Join the network of social entrepreneurs!

Among other things, Social Enterprise NL offers support in finding funding, mapping your social impact and honing your marketing strategy.