Om onze leden te kunnen ondersteunen bij juridische vraagstukken, hebben we een samenwerking opgezet met Schuttelaar Law; het juridische adviesbureau voor impact gedreven ondernemingen. Oprichter en juriste…

Juridische ondersteuning aan onze leden

Share this page:

Om onze leden te kunnen ondersteunen bij juridische vraagstukken, hebben we een samenwerking opgezet met Schuttelaar Law; het juridische adviesbureau voor impact gedreven ondernemingen. Oprichter en juriste Karlijn Schuttelaar miste in haar sector een link tussen het juridische en duurzame en besloot vanuit haar passie voor impact gedreven ondernemerschap haar eigen adviesbureau op te zetten.

Zij helpt ondernemers o.a. met allerlei bedrijfsjuridische vragen over bijvoorbeeld contracten, intellectueel eigendom en aansprakelijkheid. Ook kan zij ondersteunen bij het doorvoeren van de visie, missie en/of theory of change in juridische vraagstukken.

  • Leden met een omzet van 0 – 500.000 betalen €75,00 per uur
  • Leden met een omzet van 500.000 – 2 miljoen betalen €90,00 per uur 
  • Leden met een omzet boven de 2 miljoen betalen €100,00 per uur

Impact gedreven ondernemers zijn meestal bevlogen en gedreven. Juridische zaken moeten naadloos aansluiten bij deze wijze van ondernemen en horen geen onnodige drempel op te werpen. Fijne, toegankelijke stukken die passen bij het DNA van de ondernemer, maar wel met borging van alle risico’s.

Karlijn Schuttelaar, Schuttelaar Law