Mark Kulsdom, oprichter The Dutch Weed Burger
The Dutch Weed Burger
TDWB ontwikkelt plantaardige concepten, zodat vleeseters als veganisten door het leven kunnen. De focus ligt op het veranderen van de voedselcultuur en de acceptatie van zeewier als nieuwe eiwitbron.
The Dutch Weed Burger ontstond nadat een documentaire over de toekomst van plantaardig eten resulteerde in de vraag naar de burger. Er ontstond een instant cult-hit en de operatie groeide organisch verder. Ze leveren het burgerconcept aan 200 verkooppunten in Nederland en België en hebben inmiddels ook een tweede snack op de markt gebracht, een vegan kibbeling. Ze draaien mobiele keukens op grote festivals en sinds juli 2017 hebben ze hun eigen Dutch Weed Burger Joint in Amsterdam Oud-West met een uitgebreidere kaart. Ze geloven in Vegan Seafood, plant based, low impact & cruelty free.
Meer weten?
Trefwoorden
- Burger
- ·
- Duurzaam
- ·
- plantaardig
- ·
- voedsel
- ·
- weed
Branche
- Horeca & voeding
Impactgebied
- Voedseltransitie & natuurbehoud