Masterclass Groei met Impact

12 november 2024    
13:00 - 17:00

Waar

Social Impact Factory Aan de Gracht in Utrecht
Kromme Nieuwegracht 3, Utrecht, 3512 HC
Masterclass Groei met Impact

Wil je groeien, maar vind je het lastig om focus aan te brengen of duidelijke keuzes te maken? Groei betekent meer middelen voor je onderneming en meer impact maar omdat je tijd kostbaar is, is focus cruciaal. In deze masterclass helpen we je bewuste keuzes te maken, en is er ruimte voor reflectie en strategische verheldering. 

Je ontdekt veelvoorkomende valkuilen waar sociaal ondernemers tijdens hun groeiproces tegenaan lopen en je krijgt helderheid over waarom je wilt groeien – jouw motivatie is namelijk de sleutel tot je strategie. Daarnaast leer je waar de grootste kansen voor groei liggen, hoe je financiële en impactvolle groei in balans houdt, en welke stappen prioriteit hebben.

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor ondernemers en founders die al een aantal jaren actief zijn, een team van 10+ FTE hebben en klaar zijn voor de volgende groeistap.

Net als onze eerdere masterclasses, die we al 10 jaar succesvol voor Social Enterprise NL-leden geven en met gemiddeld een 8,5 beoordeeld wordt, is ook deze sessie zeer interactief. We gebruiken een ‘stand-up marketing’-aanpak waarmee je directe, persoonlijke feedback krijgt op jouw specifieke situatie.

Na de masterclass heb je de basisprincipes voor je groeiplan op orde en kun je gerichte vervolgstappen nemen. Je krijgt de kans om met een frisse blik naar de toekomst te kijken, focus aan te brengen in je dagelijks werk, en je voor te bereiden op de volgende stap in je groei.

Praktische informatie

Wie: voor leden van Social Enterprise NL
Wanneer: dinsdag 12 november van 13:00 – 17:00 uur (inclusief borrel van 17:00-18:00)
Kosten: deze kosteloze training (t.w.v. €400 euro) zit inbegrepen bij het lidmaatschap.
Aanmelden: via deze link.

Over de trainers

De masterclass wordt gegeven door Isolde Schram en Ellen Kooij van HopStep&Leap CompanyHopStep&Leap Company ondersteunt (sociaal) ondernemers met het succesvol in de markt zetten en opschalen van hun duurzame product of dienst. Zij ontwikkelen en implementeren samen met ondernemers de marketing-, communicatie-, merk- en groeistrategie.